ΥΛΙΚΑ:
TIP: Για
άρωμα, όταν χτυπάμε τη σαντιγί προσθέτουμε κι ένα σφηνάκι λικέρ της αρεσκείας
μας.
4 πακέτα σφολιατίνια
για μιλφέιγ
4 φακελάκια κρέμα
στιγμής βανίλια
2 φακελάκια σαντιγύ
½ Βιτάμ μαλακό
½ λίτρο φρέσκο γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Φτιάχνω τη σαντιγί,
(οι οδηγίες αναγράφονται όπισθεν του κουτιού) και την βάζω στο ψυγείο. Χτυπάω
τις κρέμες στιγμής, (σύμφωνα πάλι με τις οδηγίες). Προσθέτω το ζαχαρούχο γάλα,
το μισό βιτάμ και στο τέλος 3-4 κουταλιές από τη σαντιγί.
Σε ένα πυρέξ στρώνω
μια στρώση από τα σφολιατίνια. Τα καλύπτω με σχεδόν πάνω από τη μισή ποσότητα
από την κρέμα. Συνεχίζω τη δεύτερη στρώση σφολιατίνια και από πάνω στρώνω την
υπόλοιπη ποσότητα από την κρέμα. Καλύπτω την επιφάνεια με τη σαντιγί. Τρίβω τα
σφολιατίνια που έχουν απομείνει και γαρνίρω με αυτά. Πασπαλίζω με άχνη ζάχαρη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου