Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

ΆΚΟΥ… ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ

Πρωτότυπο ή διασκευή;;; Διασκευή ή πρωτότυπο;;;

Καμιά φορά και τα δύο… αξίζει να τα ακούσεις!!!

SWEET DREAMS. Eurythmics η πρώτη εκτέλεση. Διασκευή Mairilyn Manson. Και το είπε καλά, πολύ καλά!!!

‘’ Ταξίδεψα τον κόσμο και τις επτά θάλασσες. Όλοι ψάχνουν κάτι. Κάποιοι θέλουν να σε χρησιμοποιήσουν. Κάποιοι θέλουν να τους χρησιμοποιήσεις. Κάποιοι θέλουν να σε εκμεταλλευτούν… Να τους εκμεταλλευτείς. Ποιος είμαι εγώ να διαφωνήσω;;;GET TO FRANCE. Maggie Reilly & Mike Oldfield, πρώτη εκτέλεση. Blind Guardian, διασκευάρα!!!

Απλά, λιτά κι απέριττα‘’NEVER GOING TO GET TO FRANCE’’.DIAMONDS AND RUST. Χωρίς συστάσεις πρώτη εκτέλεση από Joan Baez. Άκουσέ το κι από Judas Priest.

Θα το ξέρεις κι εσύ πως… ‘’Τα φαντάσματα έρχονται. Κι αυτό δεν είναι ασυνήθιστο… Γιατί, απλά το φεγγάρι είναι ολόγιομο. Κι οι δυο μας ξέρουμε οι αναμνήσεις τι μπορούν να φέρουν. Διαμάντια και σκουριά’’.THE HOUSE OF THE RISING SUN. Μεγάλωσε γενιές και γενιές. Animals, οι πρώτοι που το είπαν. Μπαντάρα! Ο Bob Dylan, το ξαναμουρμούρισε.

Γιατί, ‘’το σπίτι τούτο του ανατέλλοντος ήλιου, είναι το ερείπιο πολλών φτωχών παιδιών’’.COME TOGETHER. Beatles και ξερό ψωμί;;; Αγαπημένο κομμάτι που το διασκεύασαν οι Aerosmith το είπε καλά και ο Michael Jackson!!!

‘’Ένα πράγμα μπορώ να σου πω κι αυτό είναι πως πρέπει να είσαι ελεύθερος. Ενωθείτε τώρα όλοι γύρω μου’’.Μ.Γ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου