Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΆΣΤΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΚΑΙΡΟΥ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ




ΚΡΙΟΣ

Θετικό το πρόσημο του πρώτου μήνα του καλού-καιρού/καλοκαιριού, κριαράκι. Στο χέρι σου να διαχειριστείς τις καταστάσεις. Η Αφρούλα μέχρι τις 17/06 στους διδύμους, βρίσκεται. Λένε πως αυτό σημαίνει στροφή στα
επαγγελματικά σου. Προσοχή στα πισώπλατα τα χτυπήματα, γιατί κάποιοι κυβερνήτες; πλανήτες; κινούνται ανάδρομα. Στον ερωτικό τομέα οι κόποι σου αμείβονται και οι προσπάθειές σου ανταμείβονται. Στις 20/06 στον τοξότη βλέπω πανσέληνο. Όχι έτσι απλά το αναφέρω… Να μαζέψεις λίγο τα μυαλά σου;;;



ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι τις 13/06 έχεις παρέα τον Ερμή. Τι σημαίνει αυτό; Γιατί εγώ ξέρω νομίζεις; Έλα πλάκα κάνω. Εγώ δεν ξέρω; Έχεις ενέργεια ταύρου, σημαίνει. Από τις 13 και μετά υπάρχει όσο πατά ο ελέφαντας μια περίπτωση να μην μπορείς να δεις καθαρά τα πράγματα. Μια επίσκεψη σε έναν οφθαλμίατρο δεν θα ήταν κακή ιδέα, εδώ που τα λέμε όλα μεταξύ μας. Οι συναισθηματικές απώλειες που σε ταλαιπώρησαν σιγά σιγά τον μπούλο παίρνουν. Τα επαγγελματικά δεν είναι πλέον κόκκινο πανί. Η τσέπη αρχίζει να γεμίζει.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις όλες τις προϋποθέσεις να κερδίσεις πολλά. Πρόσεχε το άλλο σου κομμάτι μη σε παρασύρει σε ενθουσιασμούς χωρίς λογική. Είστε και δύο ανάθεμα σε. Μερικές φορές ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Τα πράγματα και οι άνθρωποι δεν είναι ό,τι φαίνονται. Πρώτη σου ανάγκη να πάρεις και να δώσεις αγάπη. Μην παρανοίξεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και γίνετε όλοι ένα μεγάλο κρεβάτι. Και ψάχνετε στο τέλος το φακό για να οργανωθείτε.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσοι θυμούνται τα παλιά είναι παλιάνθρωποι. Το μυαλουδάκι σου έχει κολλήσει σε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις του παρελθόντος που σε πόνεσαν πολύ. Άσε το παρελθόν στο συρτάρι του. Κι άνοιξε νέο ντουλαπάκι. Έχεις διαφορές με τους ανθρώπους και δεν μπορείς να τις λύσεις; Σκέψου και το δικό σου μερίδιο ευθύνης. Κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς. Η ψυχική σου ηρεμία κρέμεται σε μια κλωστή. Με το διάλογο θα βρεθεί η λύση. Κάνε κάτι έξω από τα καθημερινά. Οι δυσκολίες θα σε αγχώσουν. Με το φου και ουφ, δεν λύνεται τίποτα. Καθάρισε το μυαλό σου!



ΛΕΩΝ

Βασιλιά μου… Κάνει να σε λέω τώρα έτσι; Γιατί έχουμε έμαθα απαγόρευση σε λέξεις. Από την κυβέρνηση. Νταξ, έχεις γίνει πώς να το πω κόσμια; Αδιάφορος; Αδιάφορος για τα πάντα όλα. Θα κουραστείς και θα κουράσεις. Ούτε εσύ σε λίγο θα έχεις αντοχές, ούτε οι άλλοι. Ο Ιούνιος σου δίνει τόσες ευκαιρίες κι εσύ στην καρακοσμάρα σου. Συμπεριφέρεσαι σαν ράθυμος αρχηγός που δεν θέλει να βγει για κυνήγι. Και στην δουλειά έτσι είσαι. Όσο δεν δραστηριοποιείσαι κάνεις μόνο όνειρα που δεν ξέρω πόσο κι αν έχουν σχέση με την αληθινή ζωή.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χα χα! Οι κινήσεις σου είναι τόσο πράες που τους έχεις πείσει όλους ότι είσαι ήρεμος άνθρωπος. Έχεις διπλωματία, για να μην πω άλλη λέξη, κι αυτή η κυρία σου ανοίγει διάδρομο και πόρτες να κάνεις παιχνίδι. Θα κάνεις; Θέλεις όλα να δουλεύουν ρολόι. Και θα τα καταφέρεις, μου φαίνεται. Δεν θα βγεις από το πρόγραμμα του μήνα. Μόνο οι αριθμοί της ζυγαριάς σου ξέφυγαν. Βρες τον τρόπο να αντιμετωπίσεις τον εχθρό! Το σουβλάκι είναι ο εχθρός! Βλέπω στα οικονομικά σου τουλάχιστον να τσιμπάς 20αευράκι παραπάνω. Να τα, να τα…



ΖΥΓΟΣ

Νόμιζες ο προηγούμενος μήνας ήταν το χάος; Όχι, αγάπη μου. Δεν τα ζύγιασες καλά τα χαοτικά. Τώρα έρχεται το χάος να σου δείξει τι σημαίνει. Ο Ερμής σε βοηθάει παρόλα αυτά να βγάλεις έξω τα ταλέντα σου. Αν πας ταξιδάκι, παίζει να γνωρίσεις ατομάκι που θα σου κάνει την καρδούλα τάκα τάκα να χτυπά. Ο έρως χτυπά την πόρτα όχι τρεις φορές. Δεν είναι ταχυδρόμος. Ένα χτύπημα δίνει. Μπαμ και κάτω. Α, είπαμε να πας ταξιδάκι, αλλά μην ξεπαραδιαστείς. Γιατί τον άλλο μήνα θα σου γράφω πόσο δύσκολα είναι τα οικονομικά σου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άνοδος στη θερμοκρασία. Άνοδος στην καριέρα. Άνοδος και δεν σε φτάνω. Και αλλαγές. Πολλές αλλαγές. Αν ετοιμάζεις νέα συνεργασία να φερθείς με σύνεση. Σταμάτα να είσαι δύσκολος, δύστροπος και δυσκοίλιος άνθρωπος. Θα φτιάξω ράφι στην βιβλιοθήκη να σε βάλω δίπλα από τον κάκτο. Ή θα είσαι μόνος και δεν θα θες να βλέπεις άνθρωπο ή θα σε τσακώνω με παράλληλες σχέσεις. Με έχεις μπερδέψει. Πρόσεχε μην στην βαρέσει στις 20/06… παίζει να τα πάρεις κρανίο και να φύγεις από την δουλειά!



ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν έχεις υπνηλίες, ξύπνα. Ο μήνας της τσίτας, είναι ο μήνας Ιούνης για σένα. Κρίσιμες αποφάσεις θα πάρεις για τα επαγγελματικά σου βήματα. Πάρε παπούτσια άνετα και τρεχάτε ποδαράκια σου. Βαρύς χειμώνας, ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού. Αντί να τρέχεις στις πλαζ, τρέχεις σε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Φυσάς, ξεφυσάς. Κάνει ρεύμα. Βαλεριάνα μας βρίσκεται σε κανένα ντουλαπάκι της κουζίνας; Όχι; Σε κομοδίνο; Εκμεταλλεύσου επαφές με προϊσταμένους, εταιρίες, οργανισμούς. Μην κάτσεις καθόλου στ’ αυγά σου. Οι δεσμευμένοι ίσως πάθετε κάτι από την πολύ την δέσμευση, αλλά θα το ξεπεράσετε. Τα μπακούρια, όλα good.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρχίσαμε! Ακόμη δεν έσκασε μύτη το καλοκαιράκι και ζητάς ρεπό; Κάποιος δεν διαχειρίζεται σωστά τον ελεύθερο χρόνο του. Η εργασία αλήθεια είναι ότι σου τρώει πολλές ώρες και σε πιέζει. Εξασφάλισε στον εαυτό σου χρόνο για σένα και μόνο για σένα. Και μην είσαι ψυχρός με το άλλο σου μισό. Άσε το ψυγείο να κάνει αυτήν την δουλειά. Μην πέσεις στην ποντικοπαγίδα κουβέντας που θα γίνει, όταν βράζει το αίμα σου. Και μην απογοητευτείς, αν δεν δεις άμεσα την πρόοδο που περιμένεις. Έρχονται κι άλλοι μήνες. Δεν σταματά εδώ ο χρόνος!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθρεφτάκι μου… Η τσέπη με σωστούς χειρισμούς θα πάψει να είναι τρύπια. Η δημόσια εικόνα σου, τώρα που έχεις και μπαλωμένη τσέπη, θα είναι κι αυτή καλύτερη. Μακριά μακριά από παρεξηγήσεις, γιατί είσαι έτοιμος για μανούρα και τσαμπουκά. Γιατί μού βγάζεις ανασφάλειες για την πορεία της σχέσης σου; Αφού το έχεις βάλει το νερό στ’ αυλάκι. Που πήγε η αυτοπεποίθησή σου; Κάτσε αναπαυτικά, φτιάξε καφεδάκι, βάλε μουσικούλα κι απόλαυσε τους καρπούς των κεκτημένων σου.



ΙΧΘΕΙΣ

Ψάρακλα, πού είσαι; Εξελίξεις αυτόν τον μήνα. Τα οικονομικά καλά τα βλέπω. Τον έχεις τον τρόπο σου. Και το πλάνο για μελλοντικά σχέδια κι αυτό μια χαρά μου φαίνεται. Μην χαλαρώσεις όμως κι επαναπαυτείς ότι όλα βαίνουν καλώς. Ένα κλικ δεξιά το τιμόνι και να ο γκρεμός. Πρέπει όλο το μήνα να είσαι alert. Κοιμήσου κι ονειρεύσου ένα αύριο καλύτερο. Ποιος ξέρει. Πες, πες, μπορεί και να έρθει. Μην παρασύρεσαι σε υπεραισιόδοξες σκέψεις. Είναι που σου ‘χουν μπει και ιδέες για αλλαγές και δεν μου κάθεσαι καλά. Με σύνεση… δεν θα το φας το μουτράκι σου. Χωρίς σύνεση θα το φας!



                                                           Μαίρη Γεωργιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου