Τρίτη 24 Μαΐου 2016

OPEN DAY- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ


Για μία μέρα μόνο, ανοίγουμε τις πόρτες σε ΟΛΟΥΣ, μικρούς και μεγάλους! Το Σάββατο στις 28/05/2016, από τις 10:00 - 14:00, στις εγκαταστάσεις του bitLab, οι μαθητές της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του Κέντρου μας θα πραγματοποιήσουν Έκθεση των ρομπότ που κατασκεύασαν χρησιμοποιώντας τη πλατφόρμα ρομποτικής LEGO Mindstorms!








Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την Ποντικοπαγίδα, τον Εκτοξευτή Σαΐτας, το Φύλακα, τον Ισορροπιστή αλλά και πολλά άλλα ρομπότ. Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν mini παρουσιάσεις, live επίδειξη των λειτουργιών των ρομπότ, δωρεάν τμήματα virtual σχεδιασμού και hands-on κατασκευής μοντέλων αλλά και προγραμματισμού ρομπότ σε εικονικούς κόσμους!

Τέλος, θα γίνει παρουσίαση του βραβευμένου ρομπότ της ομάδας μας, με το βραβείο της 1ης θέσης στη κατηγορία του "Pit Design" αλλά και τις πολλές διακρίσεις και υποψηφιότητες για βραβεία στις κατηγορίες της "Καινοτόμου Λύσης", "Έμπνευσης", "Ομαδικότητας" και "Αξιοπρεπούς Ανταγωνισμού", στο διαγωνισμό εκπαιδευτικής Ρομποτικής First Lego League, που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη στις 5-6 Μαρτίου.



Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα Ρομποτικής του bitLab, με την ονομασία "bitbot" ήταν η μοναδική εκπρόσωπος της Μεσσηνίας στο διαγωνισμό, ανάμεσα σε 72 ομάδες από όλη την Ελλάδα.

bitLab Πληροφορική - Κέντρο Δια Βίου Μάθησης


Καπετάν Κρόμπα 5, Καλαμάτα
 

τηλ. 27210 97297
 

www.bitlab.gr



​​Ένα sample video από το κανάλι μας στο youtube εδώ


 bitlab.gr            facebook.com/bitlab.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου