ΥΛΙΚΑ:
250
γραμ. λάδι
250
γραμ. καρύδα
250 γραμ. ζάχαρη
1 αυγό
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
2 βανίλιες
4 κουταλιές κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε
πρώτα όλα τα υγρά υλικά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα
υλικά και στο τέλος την καρύδα και το αλεύρι και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Τα
ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 15 λεπτά.
TIP: Αν θέλουμε στη ζύμη
προσθέτουμε δυο κουταλάκια λιναρόσπορο.
Στολίζουμε
με κομματάκια σοκολάτας.
Φρόσω Κουτσανδριά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου