Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ-ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΟΥ!!!





ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστα τα ερωτικά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Στη συνέχεια το αγγουράκι παίρνει τη θέση που ξέρει… Δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς το στρες σου. Κάνε καλό κουμάντο μην έχουμε άλλα ψυχοσωματικά. Ό,τι και να κάνει ο σύντροφός σου για να σε ευχαριστήσει σε τούβλο πέφτει. Η επαγγελματική ζωή κακή. Ο Άρης σου δίνει τη δύναμη, όμως. Έχεις στο νου σου σχέδια και με τη σωστή στρατηγική κάτι θα τα κάνεις. Ψυχραιμία, διώχνουμε το άγχος, βάζουμε κάτω τα πράγματα, πατάμε τα κακά και προχωράμε!



ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σταμάτα να κοιτάς μόνο τα θέματά σου και κοίτα και λίγο τον άνθρωπο που λιώνει για σένα. Μην το παραμελείς το συντροφάκι σου. Άμα δεν του ζουζουνίζεις και λίγο θα πάρει το καπελάκι του και θα σ’ την κάνει. Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείς και την απόκτηση εκείνου του απογόνου που περιμένουν γιαγιάδες, θειάδες και λοιποί συγγενείς; Αν είσαι μόνος σε μονό κρεβάτι ένας έρωτας μπορεί να σε ταρακουνήσει και να σου ανανεώσει νεκρά κύτταρα. Βγάλε τις πολλές σκέψεις από το μυαλό σου, γιατί στο τέλος θα φάνε τον αφέντη.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι έχουμε εδώ; Νευράκια; Νευράκια; Άνθρωπος δεν τολμά να σου μιλήσει αυτήν την περίοδο. Όλοι οι γύρω σου πρέπει να κάνουν δέκα βήματα πίσω, γιατί είσαι έτοιμος να πάρεις το δίκανο κι όποιον πάρει ο χάρος. Μην εκτονώνεσαι στους άλλους. Στην ανάγκη βάρα το κεφαλάκι σου στον τοίχο. Ανάδρομος ο Ερμής ως τις 21/09, ανάποδος άνθρωπος κι εσύ. Μπερδεύεσαι. Προβλήματα, αναβολές… το ξέρω δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Στην εργασία ίσως σκάσει μύτη μια προαγωγή από του πουθενά. Και ίσως βρεθείς μπροστά στο δίλημμα, καριέρα ή οικογένεια;



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές οι υποχρεώσεις. Πολλές. Μπλόκο και στην επικοινωνία. Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα’ αυτιά μου. Έτσι θα τον πας το μήνα. Απελευθερώσου στον έρωτα. Αν είσαι μόνος-μόνη ψάξε και βρες τον. Σου μιλάω για μήνα καθοριστικό. Όχι αστεία. Μην κάθεσαι σαν τη μικρή Ελένη που κάθεται μόνη και κλαίει, γιατί δεν την παίζουν οι φίλες της, άντε σε παρακαλώ. Σταμάτα να ξεσκονίζεις παλιά συρτάρια. Βαρέθηκα εγώ να σ’ τα λέω. Εσύ δεν βαρέθηκες να τα κάνεις; Ιδανικά τα πράγματα για τα επαγγελματικά και οικονομικά σου. Βλέπω και αποδρασούλες στο εξωτερικό. Αυτά είναι!



ΛΕΩΝ

Ζεις τον απόλυτο έρωτα. Δεν σε αγγίζει τίποτα βασιλιά μου. Εκεί, στο δικό σου μικρό παράδεισο την έχεις καταβρεί. Και πολύ καλά το κάνεις. Ούτε στο τριπάκι της ρουτίνας μπαίνεις, ούτε πουθενά. Μια έκπληξη όλη η ζωή σου. Γνωριμίες φυσικά και αυτό το μήνα κάνεις καινούργιες, αλλά δεν είναι ανάγκη να υποκύπτεις και σε κάθε φλέρτ. Follow your heart. Μη σου χαλάσω το ρομάντζο και σου μιλήσω για δημόσιο, ΕΝΦΙΑ, εφορίες, ε; όχι αγορές, συμβόλαια, συμφωνίες μέχρι τις 21/09. Με ανάποδα ξυπνημένο Ερμή κάτσε εκεί που είσαι. Δουλεύεις σκληρά και αυτό στο αναγνωρίζω λιοντάρι. Ηγείσαι και οι άλλοι σε ακολουθούν.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασ' το παρθενάκι, μη χαλαστούμε… είναι και μήνας γενεθλίων μας. Ας ακούσουμε ένα τραγουδάκι που πρότεινε η θεία μαγκ. Και μια συμβουλή από τη θεία Μάγδα… ‘’μη με ζαλίζεις, αν δεν είσαι βότκα’’. Τα λέμε τον άλλο το μήνα.





ΖΥΓΟΣ

Ερωτιάρης μήνας με ακόμη μια πιο ερωτική και πολλά υποσχόμενη Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Από τις 9/09 δίνεις και παίρνεις αγάπη. Ωραία συναλλαγή. Η ωραιότερη. Νιώθεις ασφαλής. Κάνεις όνειρα. Θες και να αρέσεις και να σε αγαπούν. Θα παιχτεί ένα σκηνικό, ένα παρασκήνιο στη δουλειά, αλλά οκ μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια. Εσύ κοίτα το πόστο σου, μην δίνεις αφορμές να σχολιάζουν κι όλα οκ. Έχεις μια εσωστρέφεια και μια μελαγχολία αυτό το μήνα, αλλά του πάει και σου πάει. Ο πρώτος του φθινοπώρου είναι, αφού.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα ζητήματα της καριέρας θα σε απασχολήσουν πιο πολύ τούτο τον μήνα. Πάμε σε άλλο θέμα. Γιατί δεν εκδηλώνεις τα αισθήματά σου τα πραγματικά; , ποτέ δεν το κατάλαβα. Γοητεία σκορπάς, σκορπιέ. Είσαι ο πιο αισθησιακός του μήνα. Βάλε Metallica να βαράνε και συ turn the page. Ή τη γυρνάς τη σελίδα ή επιστρέφεις σε παλιά λημέρια. Πρόσεχε, έχε το νου σου μην εξαπατηθείς από πρόσωπο που δεν σου πάει ο νους. Από φιλαράκι ‘’καλό’’. Το νου σου, ε;



ΤΟΞΟΤΗΣ

Α! Άλλο πάλι και τούτο. Θα σκίσω το σουτιέν μου. Τόσο πολύ με έχεις αιφνιδιάσει. Δεν είσαι συγκεντρωμένη;… δεν έχεις το μυαλό σου μόνο στη σεξουαλική σου ζωή τούτο το μήνα; Ε, δεν έχει ξαναγίνει. Ποιος εσύ! Έχεις στρέψει την προσοχή σου αλλού. Στα επαγγελματικά! Το ταίρι σου θέλει να σε αισθάνεται συνέχεια δίπλα του, αλλά δεν είσαι ο ερωτίλος εσύ αυτού του μήνα τοξοτάκι μου. Τι κρίμα! Θα φάω κάτι γλυκό. Πολύ στεναχωρήθηκα. Είναι κι αυτή η έκλειψη Ηλίου που σου φέρνει επαγγελματικά ανοίγματα και αλλαγές κατεύθυνσης στην καριέρα. Λύσεις ξέρεις να βρίσκεις, διπλωμάτης είσαι, ιδέες έχεις… Εγώ μια συμβουλή θα σου δώσω. Μην παραμελείς τον έρωτα για την καριέρα. Πότε δεν το περίμενα αυτό από σένα. Σε φιλώ.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν έχεις την ικανότητα, δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς το διάλογο για κάποιο λόγο αυτό το μήνα αιγόκερέ μου. Να ξέρεις όμως, δεν είσαι μόνος. Δεν έχει εγκαταλειφθεί. Όλοι όσοι σε αγαπάνε είναι δίπλα σου. Απόλαυσε τις στιγμές και την τρυφερότητα που σου δίνουν. Αν σε βασανίζει η σκέψη από μια παλιά σκέψη σχέση, διώξε την να πάει στο διάλο. Δεν αξίζει τον κόπο. Οι κύκλοι ανοίγουν για να κλείσουν, ξέρεις. Όσοι θυμούνται τα παλιά είναι παλιάνθρωποι. Χ, στα παλιά, λοιπόν. Έχεις, έχεις τα κολληματάκια σου και μπλοκάρεις…



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περιμένεις τον έρωτα να σου χτυπήσει την πόρτα και μαζί να σου παραδώσει και την πίτσα απ’ όλα που παρήγγειλες. Μακάρι ρε καθρεφτάκι μου να ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα. Μακάρι! Πρέπει να βγεις και συναντήσεις κόσμο. να πας στην τελική να πάρεις εσύ την πίτσα από το κατάστημα. Μην το παρακάνεις, όμως και δώσεις την εντύπωση πως ψάχνεσαι και είσαι ευκολάκι. Να ‘σαι ο εαυτός σου και τα πράγματα θα τσουλήσουν από μόνα τους. Επαγγελματικά τα πράγματα είναι οκ, αλλά πρόσεχε δεν αγιάζει πάντα ο σκοπός τα μέσα. Μην φας ύπουλα κανέναν συνάδελφο για να πάρεις την πρωτειά.



ΙΧΘΥΕΣ

Τα κείμενα που δεν είναι καλά γραμμένα μέσα μας, τι κάνουμε ψαράκι μου; Παίρνουμε μπλάνκο και τα σβήνουμε. Όχι τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Αυτόν μας τον φάγαν τα Εμιράτα. Άλλος καημός αυτός, δικός μου. Ασ’ το. Στο θέμα μας. Όλα τούτον το μήνα βγαίνουν στο φως. Προσπαθείς να φέρεις την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σου, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να τα καταφέρεις. Είσαι και χαλβάς και πέφτεις κι εύκολα. Η έκλειψη στις 16/09 μπορεί να πυροβολήσει στο δόξα πατρί μια σχέση που δεν… και να την αφήσει στον τόπο. Εμπιστεύσου κι άλλο εσένα. Μια γνωριμία μπορεί να φέρει τούμπα όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα, στο τέλος του μήνα. Η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει σωστά. Οι πόρτες διάπλατες για μια μεγάλη αλλαγή. Αυτές οι πόρτες θα σου υλοποιήσουν το όνειρο.



                                                                                 Μ.Γ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου