ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι νερό
Αλεύρι (όσο πάρει)
2 αβγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι
Σπορέλαιο (ι κεσεδάκι γιαουρτιού)
Φέτα
Κίτρινα τυριά της προτίμησής σας τριμμένα
Πιπεριές (ό,τι χρώμα θέλετε) ψιλοκομμένες
Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
Μπέικον, ζαμπόν (προαιρετικά) ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Γλυκιά πάπρικα
1 ποτήρι νερό
Αλεύρι (όσο πάρει)
2 αβγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι
Σπορέλαιο (ι κεσεδάκι γιαουρτιού)
Φέτα
Κίτρινα τυριά της προτίμησής σας τριμμένα
Πιπεριές (ό,τι χρώμα θέλετε) ψιλοκομμένες
Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
Μπέικον, ζαμπόν (προαιρετικά) ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Γλυκιά πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αδειάζουμε
σε ένα μπολ το ποτήρι με το νερό και προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειαστεί (όσο
πάρει) για να γίνει ένας χυλός (ούτε πηχτός, ούτε νερουλός).
Σε
αυτόν τον χυλό προσθέτουμε κι όλα τα παραπάνω υλικά. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Τώρα έχουμε ένα χυλό παχύρευστο.
Επιλέγουμε
ένα ταψί, όπου το μίγμα μας θα απλωθεί σε στρώση περίπου 4 εκατοστών. Τοποθετούμε
στην βάση του ταψιού μια λαδόκολλα, την πασπαλίζουμε με σουσάμι, λευκό ή μαύρο (ή
και μιξ) και λίγη φρυγανιά τριμμένη. Ρίχνουμε το χυλό στο ταψί. Πασπαλίζουμε
την επιφάνεια με κίτρινο τριμμένο τυρί, φρυγανιά και σουσάμι. Ραντίζουμε με
λίγες σταγόνες λάδι.
Αφού
έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 180ο c, ψήνουμε στον αέρα 30’ με 40’
λεπτά (ανάλογα με το φούρνο).
Μαρίνα
Μάγκλαρη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου