
1 ποτήρι νερό
Αλεύρι (όσο πάρει)
2 αβγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι
Σπορέλαιο (ι κεσεδάκι γιαουρτιού)
Φέτα
Κίτρινα τυριά της προτίμησής σας τριμμένα
Πιπεριές (ό,τι χρώμα θέλετε) ψιλοκομμένες
Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
Μπέικον, ζαμπόν (προαιρετικά) ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Γλυκιά πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αδειάζουμε
σε ένα μπολ το ποτήρι με το νερό και προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειαστεί (όσο
πάρει) για να γίνει ένας χυλός (ούτε πηχτός, ούτε νερουλός).
Σε
αυτόν τον χυλό προσθέτουμε κι όλα τα παραπάνω υλικά. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Τώρα έχουμε ένα χυλό παχύρευστο.


Μαρίνα
Μάγκλαρη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου