Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΣΙΓΜΑ, ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΛΑΜΔΑ.... ΦΩΤΟ, Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΤΣΟΥΛΗ





Ο Γιώργος Μπαρμπατσούλης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης, στην οποία ζει και εργάζεται. Είναι απόφοιτος του 1ου ΙΕΚ Εύοσμου Γραφιστικής με παράλληλες σπουδές στην Φωτογραφία. Έχει πραγματοποιήσει σπουδές πιάνου, κιθάρας και αγγλικής γλώσσας. Ασχολείται με την φωτογραφία από το 1998. Ήταν μέλος της φωτογραφικής ομάδας «Φωτοπόροι» και τα τελευταία 3 χρόνια είναι ενεργό μέλος της φωτογραφικής Ομάδας «Φ». Έχει συμμετάσχει σε 5 ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας, ενώ φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί στο internet, σε blogs και φωτογραφικά sites.

O Γιώργος, φωτογραφίζει την Θεσσαλονίκη. Φωτογραφία που λέει πως… ‘’Απ’ όλα μπορείς να σωθείς, εκτός από την νοσταλγία σου για κάτι πολύ μακρινό… που δεν το θυμάσαι’’.- Τάσος Λειβαδίτης



«Θαύμαζα πάντα το μεγαλείο της φύσης, όπως και των ανθρώπινων επιτευγμάτων. Η ζωή είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο με όνειρα και συναισθήματα και η δικιά μας συμμετοχή είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε… Κάθε στιγμή είναι μοναδική. Ερωτευόμαστε, χαιρόμαστε, νιώθουμε λύπη αλλά και θαυμασμό. Η ζωή ξεδιπλώνεται μπροστά μας, παρασύροντάς μας στους γρήγορους ρυθμούς της και εμείς, σαν αιώνια μικρά παιδιά, αφουγκραζόμαστε τις ιστορίες της, ευελπιστώντας πάντα για το καλύτερο. Η ομορφιά είναι εκεί έξω, κρυμμένη ίσως στην επόμενη στροφή… στο χαμόγελό σου, στα μάτια σου, στο άγγιγμά σου… Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να την δούμε.»

Γιώργος Μπαρμπατσούλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου