Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Cheesecake Nutella

Υλικά
300 γρ. μπισκότα digestive 
125 γρ. βούτυρο 
1 μικρή συσκευασία πουράκια σοκολάτας 
450 γρ. Nutella σε θερμοκρασία δωματίου 
600 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου 
50 γρ. άχνη ζάχαρη 
1 πρέζα αλάτι



Εκτέλεση 
Σπάμε με τα χέρια τα μισά πουράκια σοκολάτας. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Τα βάζουμε σε μπολ.
Λιώνουμε το βούτυρο και το ρίχνουμε στα μπισκότα. Προσθέτουμε 1 πρέζα αλάτι, 2 κ.σ. από τη Nutella και τα πουράκια. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
Βάζουμε λαδόκολλα σε φόρμα δαχτυλίδι με 23 εκ διάμετρο. Πιέζουμε τη βάση μπισκότου στην φόρμα. Βάζουμε κατάψυξη για 10'.
Σε μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την Nutella και με σπάτουλα ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε την κρέμα στην παγωμένη βάση. Το παγώνουμε για 4 περίπου ώρες για να σφίξει.


Με τα υπόλοιπα πουράκια διακοσμούμε το γλυκό μας.
                                           Μάγδα Γκόγκα

  •  Η συνταγή παρουσιάστηκε από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο πρωινό του Antenna.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου