300 γρ. μπισκότα digestive
125 γρ. βούτυρο
1 μικρή συσκευασία πουράκια σοκολάτας
450 γρ. Nutella σε θερμοκρασία δωματίου
600 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
50 γρ. άχνη ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Σπάμε με τα χέρια τα μισά πουράκια σοκολάτας. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Τα βάζουμε σε μπολ.
Βάζουμε λαδόκολλα σε φόρμα δαχτυλίδι με 23 εκ διάμετρο. Πιέζουμε τη βάση μπισκότου στην φόρμα. Βάζουμε κατάψυξη για 10'.
Σε μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την Nutella και με σπάτουλα ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε την κρέμα στην παγωμένη βάση. Το παγώνουμε για 4 περίπου ώρες για να σφίξει.
Με τα υπόλοιπα πουράκια διακοσμούμε το γλυκό μας.
Μάγδα Γκόγκα
- Η συνταγή παρουσιάστηκε από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο πρωινό του Antenna.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου