ΥΛΙΚΑ:
½ κουταλάκι του
γλυκού πιπέρι καγιέν
½ κουταλάκι του
γλυκού φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
½ κουταλάκι το γλυκού
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεσταίνουμε σε μπεν
μαρί την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και με δυο
κουταλάκια δημιουργούμε σοκολατάκια. Τα τοποθετούμε πάνω σε μια λαδόκολλα και
τα βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
Και έτοιμα!!!!
TIP: Αν
θέλουμε πιο γλυκιά γεύση αντί για κουβερτούρα, χρησιμοποιούμε σοκολάτα
γάλακτος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου